Avís legal i política de privacitat

Avís legal

Titular del web i dades de contacte

Aquest lloc web és un domini d’internet titularitat de FUNDACIÓ CHAMPAGNAT FUNDACIÓ PRIVADA i INSTITUT GERMANS MARISTES PROVÍNCIA L'HERMITAGE amb domicili al C/EVARIST ARNÚS 44, 08014 BARCELONA (ESPANYA).

FUNDACIÓ CHAMPAGNAT FUNDACIÓ PRIVADA, CIF G59816991, està inscrita al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb número d’inscripció 553.

INSTITUT GERMANS MARISTES PROVÍNCIA L'HERMITAGE, CIF R0800096J, està inscrit al Registre d’Entitats Religioses del Ministeri de Justícia d’Espanya amb número d’inscripció 9083 “PROVINCIA DE L´HERMITAGE HERMANOS MARISTAS DE LA ENSEÑANZA”.

Pots posar-te en contacte amb nosaltres:

  • Per telèfon, al número (+34) 93 490 81 46
  • Per correu electrònic, a l’adreça catalunyamarista@maristes.cat
  • Per escrit dirigit al nostre domicili a C/EVARIST ARNÚS 44, 08014 BARCELONA (ESPANYA)

Per a qualsevol aclariment si us plau no dubtis a contactar amb nosaltres.

Condicions d’ús del web

Les presents condicions d’ús regulen l’accés a aquest web per part de qualsevol usuari d’internet. Pel mer ús d’aquest web, l’usuari manifesta la seva acceptació sense reserves de les presents condicions d’ús.

FUNDACIÓ CHAMPAGNAT FUNDACIÓ PRIVADA / INSTITUT GERMANS MARISTES PROVÍNCIA L'HERMITAGE es reserva el dret unilateral de modificar les presents condicions d’accés al web, així com els continguts que hi ha inclosos.

Limitació i exclusió de responsabilitat

El contingut d’aquest web és de caràcter general i té una finalitat i efectes exclusivament informatius.

FUNDACIÓ CHAMPAGNAT FUNDACIÓ PRIVADA / INSTITUT GERMANS MARISTES PROVÍNCIA L'HERMITAGE rebutja la responsabilitat sobre qualsevol informació no elaborada per ella o publicada sota el seu nom de manera no autoritzada per ella, igual que la responsabilitat que es derivi de la mala utilització per tercers dels continguts.

FUNDACIÓ CHAMPAGNAT FUNDACIÓ PRIVADA / INSTITUT GERMANS MARISTES PROVÍNCIA L'HERMITAGE no acceptarà cap responsabilitat que pogués derivar-se de les interrupcions de disponibilitat de la pàgina web, ja sigui per mal funcionament del servidor web o d’aplicacions, de les infraestructures de comunicacions, o del software i hardware utilitzats per a la navegació.

En el cas d’incloure enllaços a altres pàgines web, FUNDACIÓ CHAMPAGNAT FUNDACIÓ PRIVADA / INSTITUT GERMANS MARISTES PROVÍNCIA L'HERMITAGE declina qualsevol responsabilitat relacionada amb l’accés i utilització d’aquests enllaços.

Propietat intel·lectual i industrial

La totalitat d’aquest web està protegida per les lleis sobre propietat intel·lectual i industrial. Tret que no s’indiqui el contrari, els drets de propietat intel·lectual sobre aquests continguts corresponen en exclusiva a FUNDACIÓ CHAMPAGNAT FUNDACIÓ PRIVADA / INSTITUT GERMANS MARISTES PROVÍNCIA L'HERMITAGE. L’usuari reconeix que l’ús dels continguts queda estrictament limitat a finalitats personals del mateix usuari i que la reproducció, distribució, comunicació o transformació no expressament autoritzada de tals obres constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual.

Així mateix, l’usuari s’abstindrà de fer servir els continguts i, en particular, la informació de qualsevol tipus obtinguda a través del web per remetre-hi publicitat, comunicacions amb finalitats de venda directa o amb qualsevol altra classe de finalitat comercial, missatges no sol·licitats dirigits a una pluralitat de persones amb independència de la seva finalitat. També s’abstindrà de comercialitzar o divulgar de qualsevol manera aquesta informació.

Aquest web no pot ser emprat en connexió amb altres productes o serveis aliens a FUNDACIÓ CHAMPAGNAT FUNDACIÓ PRIVADA / INSTITUT GERMANS MARISTES PROVÍNCIA L'HERMITAGE de manera que pugui causar confusió entre els usuaris o descrèdit de FUNDACIÓ CHAMPAGNAT FUNDACIÓ PRIVADA / INSTITUT GERMANS MARISTES PROVÍNCIA L'HERMITAGE.

Política per enllaçar a aquest web

Qualsevol usuari, entitat o pàgina web que desitgi establir algun tipus d’enllaç amb destinació a aquest web haurà de sol·licitar autorització prèvia i per escrit a FUNDACIÓ CHAMPAGNAT FUNDACIÓ PRIVADA / INSTITUT GERMANS MARISTES PROVÍNCIA L'HERMITAGE.

En qualsevol cas l’enllaç haurà de ser absolut i complet, és a dir, dirigirà l’usuari a aquest web abastant completament l’extensió de la pantalla de la pàgina que conté l’enllaç. En cap cas, llevat que se’n faci una autorització expressa i per escrit de FUNDACIÓ CHAMPAGNAT FUNDACIÓ PRIVADA, la pàgina que realitzi l’enllaç podrà reproduir aquest web, integrar-lo com a part pròpia o presentar-lo dins dels seus marcs.

No s’inclourà cap manifestació falsa, inexacta o incorrecta sobre les pàgines d’aquest web o els serveis que s’hi ofereixen.

L’enllaç no contindrà cap marca, nom comercial, rètol d’establiment, denominació, logotip, eslògan o altres signes distintius pertanyents a FUNDACIÓ CHAMPAGNAT FUNDACIÓ PRIVADA / INSTITUT GERMANS MARISTES PROVÍNCIA L'HERMITAGE.

Sota cap circumstància, FUNDACIÓ CHAMPAGNAT FUNDACIÓ PRIVADA / INSTITUT GERMANS MARISTES PROVÍNCIA L'HERMITAGE serà responsable dels continguts o serveis posats a disposició del públic a la pàgina web des de la qual es realitzi l’hiperenllaç ni de les informacions o manifestacions que s’hi inclouen.

Protecció de dades personals

L’ús d’aquest web i dels seus formularis requereix l’acceptació del tractament de les dades de l’usuari conforme a la nostra política de privacitat incloent-hi la recopilació de dades d’accés i l’enviament d’informació comercial per via electrònica.

Llegeix detingudament la política de privacitat per saber com utilitzem les dades dels usuaris i com exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

Galetes

Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per a diverses finalitats incloent-hi analítiques i publicitat adaptada als interessos de l’usuari. El mer ús d’aquest web amb les galetes activades al navegador implica l’acceptació del seu tractament conforme a la nostra política de galetes.

Llegeix detingudament la nostra política de galetes per conèixer els tipus de galetes utilitzades i com bloquejar-les i esborrar-les al teu navegador.

Prevalença de la versió espanyola

En cas que es tradueixi aquest avís legal a altres idiomes, quan hi hagi discrepància, prevaldrà la versió espanyola.

Legislació i jurisdicció aplicable

El present Avís Legal, així com les relacions entre FUNDACIÓ CHAMPAGNAT FUNDACIÓ PRIVADA / INSTITUT GERMANS MARISTES PROVÍNCIA L'HERMITAGE i els usuaris, es regiran per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia se sotmetrà als Jutjats i Tribunals de Barcelona, excepte en el cas de consumidors i usuaris, en què s’aplicarà el fur imperatiu dels jutjats que corresponguin al seu domicili.

 

Política de privacitat

Dades sol·licitades i objectius de la recollida de dades

En cas d’emplenar algun dels nostres formularis serà necessari facilitar determinades dades personals, les quals s’incorporaran als fitxers amb titularitat de FUNDACIÓ CHAMPAGNAT FUNDACIÓ PRIVADA i/o INSTITUT GERMANS MARISTES PROVÍNCIA L'HERMITAGE per a la finalitat per a la qual se sol·liciten.

FUNDACIÓ CHAMPAGNAT FUNDACIÓ PRIVADA i INSTITUT GERMANS MARISTES PROVÍNCIA L'HERMITAGE es comprometen a complir amb el deure de secret establert a la normativa de protecció de dades, respecte de les dades recollides.

Exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició

El titular de les dades disposa de la possibilitat d’exercir, en qualsevol moment, els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició respecte a la quantitat de dades pròpies que consten emmagatzemades als fitxers de FUNDACIÓ CHAMPAGNAT FUNDACIÓ PRIVADA i/o INSTITUT GERMANS MARISTES PROVÍNCIA L'HERMITAGE.

Tals drets podran ser exercits per escrit, dirigint-se a FUNDACIÓ CHAMPAGNAT FUNDACIÓ PRIVADA / INSTITUT GERMANS MARISTES PROVÍNCIA L'HERMITAGE, C/EVARIST ARNÚS 44, 08014 BARCELONA (ESPANYA), adjuntant-hi una còpia del DNI. Així mateix, tota persona que no desitgi rebre informació sobre les activitats i serveis de FUNDACIÓ CHAMPAGNAT FUNDACIÓ PRIVADA i/o INSTITUT GERMANS MARISTES PROVÍNCIA L'HERMITAGE també ho pot sol·licitar enviant, des del correu electrònic que desitgi donar de baixa, un missatge a catalunyamarista@maristes.cat i especificar a l’assumpte “Referència LOPD”.

Utilització dels formularis d’aquest web

L’usuari ha d’emplenar els formularis amb dades vertaderes, exactes, completes i actuals. L’usuari no introduirà dades corresponents a una altra persona; FUNDACIÓ CHAMPAGNAT FUNDACIÓ PRIVADA i/o INSTITUT GERMANS MARISTES PROVÍNCIA L'HERMITAGE presumirà que les dades han estat facilitades pel seu titular. L’usuari serà l’únic responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que es pogués ocasionar a qualsevol persona a causa de l’emplenament del formulari amb dades falses, inexactes, incompletes o no actualitzades o relatives a una altra persona.

L’usuari ha de comunicar qualsevol modificació a les dades proporcionades amb la finalitat de mantenir les seves dades degudament actualitzades.

FUNDACIÓ CHAMPAGNAT FUNDACIÓ PRIVADA prohibeix l’ús dels formularis dels seus webs als usuaris menors de catorze anys, llevat consentiment exprés dels seus pares o tutors.

En cap cas el menor podrà facilitar a FUNDACIÓ CHAMPAGNAT FUNDACIÓ PRIVADA dades que permetin obtenir informació sobre la resta de membres del grup familiar, o sobre les seves característiques, com ara les dades relatives a l’activitat professional dels progenitors, informació econòmica, dades sociològiques o qualssevol altres, sense el consentiment dels titulars de tals dades.

Analítiques web

Aquest web empra diverses analítiques per conèixer la manera en què el públic la busca, hi accedeix i la utilitza. Aquestes analítiques poden implicar la recopilació de dades de caràcter personal com per exemple l’adreça IP, la localització de la connexió, la informació sobre el software o hardware de navegació, etc. Aquesta informació no s’associa als usuaris i s’utilitza amb la finalitat exclusiva d’obtenir informació estadística sobre l’ús del web de l’empresa.

Utilització de funcions i complements de tercers

Aquest web pot incorporar funcions i complements proporcionats per tercers per a diverses finalitats, com ara analítiques web, mapes, vídeos i botons socials.

Una funció o complement d’un tercer estableix una connexió directa entre el navegador de l’usuari i els dominis d’internet controlats pel tercer, de manera que permet la descàrrega i execució de la funció.

Així mateix, la majoria de complements de tercers recopilen quines pàgines visiten els usuaris per conèixer els seus interessos i, posteriorment, poder oferir-los publicitat que s’hi adapti.

Utilització de la funció Google Analytics proporcionada per Google, Inc.

Aquest web integra funcions analítiques de Google Inc. (1600 AMPHITHEATRE PARKWAY, MOUNTAIN VIEW, CALIFORNIA, USA) per conèixer la manera en què el públic la busca, hi accedeix i la utilitza. Per fer-ho, quan s’empra aquest web, el navegador de l’usuari estableix una connexió directa amb els servidors del domini d’internet Google.com i altres dominis de Google. Això permet a Google registrar l’activitat de l’usuari així com informació relativa a la seva adreça IP. Google Analytics empra galetes persistents per elaborar estadístiques anònimes sobre l’ús d’aquest web, conforme a la següent política de privacitat: http://www.google.es/intl/es/policies/privacy/

En utilitzar aquest web l’usuari consent el tractament de les seves dades per Google en la forma i per als fins indicats.

Utilització de funcions proporcionades per Google, Inc.

Aquest web integra funcions de Google Inc. (1600 AMPHITHEATRE PARKWAY, MOUNTAIN VIEW, CALIFORNIA, USA), com per exemple vídeos de YouTube, mapes i botons “+1”. Per fer-ho, quan s’empra aquest web, el navegador de l’usuari estableix una connexió directa amb els servidors del domini d’internet Google.com i altres dominis de Google. Això permet a Google saber que l’usuari ha visitat el web des de la seva adreça IP. Google empra galetes persistents, emmagatzematge local i emmagatzematge local de Flash al dispositiu de l’usuari, per a diverses finalitats incloent la recopilació de l’activitat de l’usuari a internet per oferir-li publicitat adaptada als seus interessos, conforme a les seves polítiques de privacitat: http://www.google.es/intl/es/policies/privacy/

En utilitzar aquest web l’usuari consent el tractament de les seves dades per Google en la forma i per als fins indicats.