Col.legi Maristes Girona - blog

El proper dimarts 20 i dimecres 21 d'octubre ens trobarem els diferents grups FEAC d'aquest curs. Aquest any tenim 6 grups:

- grup d'infantil-primària els dimarts a les 17'10h.

- Grup de primària els dimarts a les 20h.

- Grup de secundària els dimarts a les 20h.

- Grup d'infantil els dimecres a les 20h.

- Grup de primària els dimecres a les 20h.

- Grup de secundària els dimecres a les 20h.

Encara queden algunes places lliures en algun grup, si algú hi està interessat pot deixar una nota a la bústia de FEAC a recepció i ens posarem en contacte ràpidament.

 

Materia Feac d'octubre

Després d'unes llargues vacances ja hem tornat a l'escola!! Els cocodrils, els elefants i els cangurs s'han convertit en gegants, trolls i bruixes.

Com tots sabeu ara estem al primer pis i hem de pujar i baixar moltes vegades les escales, a les 5 de la tarda ja no sortim per la porta de la classe i ja som els més grans del pati 

El nostre espai de P5 s'ha convertit en un bosc de la tardor i els nostres personatges hi han entrat i ens han deixat les seves petjades al terra. És molt divertit passar d'una a l'altra!!

Us tindrem informats de totes les novetats!!

Ja fa uns dies que anem a l'escola i hem fet un munt d'activitats!!!! Hem conegut nens i nenes i tenim una senyoreta nova que ens estima molt.

 

Pla dels Socs. Per Cristina Ureta

Avui hem fet una excursió molt xula i divertida. Hem anat de convivències al Pla dels Socs. Per arribar-hi vam fer una caminarà la mar de divertida i entretinguda. Un cop allà teníem gana i vam esmorzar. De cop la Fàtima va tocar el xiulet i ens vam reunir tots junts. Resulta que els profes havien preparat uns jocs de confiança i d'expressions sentimentals no verbals. Els jocs ens varen ocupar tot el matí fins l'hora de dinar. A la tarda les danses del g. Ramon van ser molt divertides i gracioses. Després els pòsters que vam fer van ser molt originals i xulos. Crec que van ser unes convivències molt diferents i que vàrem aprendre a respectar-nos i a no diferenciar-nos.

 

 

Convivències inici de curs - 1r d’ESO

Els alumnes de 1r d’ESO, el passat dijous dia 24 vam anar de convivències a Llinars del Vallès. Durant el matí ens vam dividir per tutories i vam estar fent activitats sobre el lema de l’any: Amb tu, la novetat. Seguidament vam dinar tots plegats en una esplanada amb taules. Després de dinar, vam tenir temps lliure i vam fer activitats com: voleibol, futbol, bàsquet etc. Tota la diversió, com tothom sap, s’acaba; així que vam haver de tornar cap a Girona. En resum, vam passar una estona genial  i ens vam divertir molt.

Premi del Pica Lletres: sortida a la Baronia de Rialb de tota la classe de la guanyadora

Al final hem rebut el premi que la Mireia Antoner va guanyar per a tota la classe: passar-nos dos dies a l'Alberg La Torre de la Baronia de Rialb (La Noguera), un paratge meravellós, on només podíem veure natura, natura i més natura. L'Alberg estava penjat sobre una vora del pantà on només d'arribar ja ens vam embarcar: uns als caiacs i els altres fèiem torns per passejar-nos sobre el Banana Split, o per remullar-nos quan no manteníem l'equilibri a les curses pronunciades del monitor que menava la barca. L'aigua del pantà de Rialb ens acollia amb una temperatura més que adequada. A la tarda, canvi de grups. El tir a l'arc, el voleibol, rondos de pilota, piscina... completaven les activitats.

El temps ens va acompanyar molt: feia un sol potent de muntanya (la nostra pell, tot i estar ja colrada de l'estiu, en va notar els efectes) que ens permetia estirar-nos sobre la gespa de l'Alberg com a sargantanes en els temps lliures.

A la nit vam jugar al Cançoner i ho allargàrem xerrant a les habitacions (segons els monitors, més del compte!).

Al matí, esmorzar (unes ensaïmades ben grosses), fer maletes i cap a la cursa d'orientació que vam fer amb més o menys interès segons el grup.

Dinar i ja s'havia acabat... oooohhh!

Girona ens esperava.

3r d'ESOC del curs 2014-2015

Recordeu, si voleu veure els programes on vam participar, els trobareu penjats a internet. En van gravar cinc: dos eliminatòries (grup A i grup B), una semifinal (grup A), una final gironina (grup A) i la gran final nacional a Esparreguera (La Mireia Antoner).

 

SORTIDA A LLINARS DEL VALLÈS

El passat divendres 25 de setembre els alumnes de 2n d'ESO vam anar de convivències a Llinars del Vallès. Vam sortir dels Maristes a les 9:30 amb el bus. Un cop allà, vam esmorzar, i a les 11 ens vam posar per tutories i vam començar les diferents activitats preparades pels tutors. Cada activitat durava uns 20 minuts. Les dinàmiques ens ajudaven a conviure i estaven relacionades amb el lema de l'any "Amb tu, la novetat". Un cop realitzades les activitats, ens vam asseure a dinar. Després de l'àpat, vam tenir una bona estona lliure per jugar i passar-nos-ho bé. A les 3:45 vam sortir de Llinars amb el bus per tornar a l'escola. Va ser una jornada fantàstica i de molt bona convivència.

llinars

Oscar Carranza i Villanueva

Marc Burgell i Barceló

28/09/2015

2n d'ESO A

"AMB TU, LA NOVETAT" és el lema que ens acompanyarà tot el curs. El pòster, la cançó i el vídeo ja han estat presentat a tots els pares i mares a les reunions d'inici de curs. Tots els alumnes de l'escola n'han fet dinàmiques; alguns de convivències, d'altres en activitats d'aula, al patí, al pla dels Solcs o a les hortes. Només cal mirar la mostra fotogràfica per veure les diferents activitats.

 

Lema 2015-2016: «Amb tu, la novetat»

 

Pàgina 1 de 2
feac

trobades

feac 3

hort

 

Connexió

CERCADOR

You are here