Col.legi Maristes Girona - blog

Aquest dimecres 23 una vegada més hem celebrat la nostra Diada!!! Durant el dia hem fet un munt de coses: hem pogut escoltar els contes que ens han vingut a explicar els nostres companys de 3r i 4rt de primària (amb titelles, disfresses,....),  hem fet tallers de Sant Jordi (roses i dracs) i hem anat a veure la representació de la Llegenda al Teatre de l’Escola feta pels mestres.

Ha estat una diada plena d’activitats diferents i ens ho hem passat d’allò més bé!!!!!!

Els alumnes de 2n. de batxillerat han celebrat la diada de St. Jordi recitant poemes i acompanyats de música.

Aprofitant la setmana cultural, els alumnes de 2n de Batxillerat hem seguit avui els passos dels exiliats per la Guerra Civil Espanyola i ens n'hem anat fins a Cotlliure. Pel camí, hem parat a La Jonquera, per apropar-nos més a la realitat de l'època tot visitant el Museu de l'Exili.

Dins del museu, ens hem dividit en dos grups i ens han explicat els fets sobre la guerra que ja havíem treballat a classe, i les condicions en què van haver de viure els vençuts republicans durant l'exili. També hem pogut veure tot un assortiment de material històric, fotografies, documents...

Després, hem tornat al bus i hem travessat la frontera per arribar fins l'emblemàtic poblet de Cotlliure. Abans de dinar, hem visitat la tomba d'Antonio Machado. Hem tingut temps lliure i hem anat a la platja i a fer alguns tombs pels petits carrerons del poble, fins a l'hora de tornar.

La visita ens ha donat una nova visió de la Guerra Civil i les seves conseqüències, ja que les imatges i documents del museu ens han aportat una perspectiva menys acadèmica i més humana.

 

divendres, 11 d'abril de 2014 15:44

EASTER

Publicat a Actualitat

EASTER

Extracurricular English class crafts before Easter

 

In order kids to know about Easter festivity and the reasons why we celebrate it, we have listened to a brief story about the Easter bunny (to know about the eggs tradition), wached some short videos and learned some vocabulary.

This way they’ll be more conscious about aspects of their culture.

FInally as an end to the topic  we coloured an egg and a chick as a present for the family, and as a symbol of Easter.


dimecres, 9 d'abril de 2014 16:48

Celebrem l'Esperança a Maristes Girona

Publicat a Actualitat

Celebrem l'Esperança a Maristes Girona

En les dues darreres setmanes del segon trimestre, tots els alumnes de l'escola acompanyats pels seus tutors, han pogut celebrar el significat dels darrers dies de Jesús a Jerusalem, la Setmana Santa, que acaba amb la seva Resurrecció.

Preparada aquesta activitat per l'Equip de Pastoral, la dinàmica recorre els quatre dies més importants: Diumenge de Rams amb el símbol del llorer; el Dijous Sant, dia de l'amor amb el pa i el vi compartit; el Divendres Sant, dia de la creu; i finalment el Diumenge de la Pasqua, dia de la llum on la resurrecció de Jesús ens anima a esperar malgrat tot.

Tot acompanyat de cançons del grup Kairoi, de lectures adaptades del Nou Testament, de pregàries... i també finalment d'un tast de xocolata per recordar la mona.

I el desig per a tots els lectors de la web d'aquesta pregària que s'ha fet:

Jesús. La teva resurrecció és font d'esperança i alegria per als teus seguidors i seguidores. Et volem pregar perquè cadascú de nosaltres siguem nois i noies sembradors d'esperança allà on ens trobem.

Bona Pasqua a tothom!

 

dimecres, 9 d'abril de 2014 15:27

Cloenda Jornades culturals

Publicat a Actualitat

Cloenda a càrrec del Sr. Xavier Garcia, director de l'escola, i del Sr. Jaume Veray, president de l'AMPA de l'escola.

 

 

 

 

 

dimecres, 9 d'abril de 2014 15:25

Xerrada - El món del Dret

Publicat a Actualitat

El món del Dret. Presentació a càrrec del Sr. Josep Viella, advocat

 

dimecres, 9 d'abril de 2014 15:17

Xerrada Llagurt

Publicat a Actualitat

Xerrada a càrrec de la Sra. Íngrid Rahola, jove emprenedora i fundadora de l'empresa gironina Llagurt.

 

Pàgina 1 de 9
campus0

 

canco resposta

 

hort

 

Connexió

CERCADOR

You are here