Escola i societat, camí d'anada i tornada

Maristes Lleida
27.01.2017

Aquesta trobada educativa de la ciutat de Lleida ha arribat a la quarta edició i ja es pot considerar una data assenyalada en el calendari educatiu de les comarques de Ponent. Reuneix més de cent professionals i persones involucrades en l'educació, de diferents centres educatius. Precisament, les ponències, debat i tallers estan oberts a educadors de tots els nivells, estudiants de ciències de l'educació i pares i mares interessats en el tema educatiu.

El centre d’interès d'aquesta edició girarà al voltant de l’impacte social de la pràctica educativa.

El professor i psicòleg Jaume Funes Artiaga obrirà les Jornades el divendres 27 de gener, a les 18.00 h, al Teatre Maristes, amb la conferència: "L'escola d'una altra societat, la societat d'una altra escola". Hi prendran part el director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés Balagueró, el degà de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social de la UdL, Carles Alsinet i Mora, i la regidora d'Educació de la Paeria, Montse Parra i Albà.

L'endemà, dissabte, hi haurà una taula rodona inicial "Claus per l'impacte social des de l'escola", després un esmorzar de treball participatiu i finalment 6 tallers.

 

 

Compartir