Vols recordar la ROE 2017?

Maristes
20.04.2017

La ROE és la Trobada d’Obres Educatives de la Província L’Hermitage que se celebra un cop a l’any. Aquest any va tenir lloc del 31 de gener al 3 de febrer a la casa de Notre-Dame de l’Hermitage. En aquesta trobada es retroben alguns membres dels equips directius de totes les obres educatives i socials de la Província. Cada any el nombre de participants creix (aquest any hi ha assistit més de 120 assistents), no només perquè augmenten el nombre d’obres maristes de la Província, sinó perquè també hi vénen convidats d’entitats de fora de la Província i, fins i tot, de l’àmbit marista.

Com cada any, va ser una trobada plena de fraternitat i esperança pel nou començament que ens ofereix el bicentenari de la fundació de l’Institut Marista.

Si vols veure amb més detall què s’hi va fer, mira’n els vídeos:

1. Els orígens. El sentit de celebrar una trobada com aquesta en el lloc del naixament de l’Institut Marista:

 

2. Nous Models d’Animació, Governança i Gestió. Aquest projecte parteix d’un parell d’aspectes clau: la presa de consciència de la internacionalització de l’Institut i la relació estreta de germans i laics en totes les estructures d’animació, governança i gestió.

 

3. Innovació. Intervenció de l’assagista i expert en innovació educativa Ferran Ruiz Tarragó. Ponència “Innovació i estructura de les organitzacions educatives”.

 

4. Resum dels testimonis. Què ha significat per a tu venir a la ROE? Els educadors maristes es pronuncien.

Compartir