• Inici
  • Notícies
  • El col·legi Sant Pere Chanel de Malgrat de Mar guanya el Concurs de Debats

El col·legi Sant Pere Chanel de Malgrat de Mar guanya el Concurs de Debats

Maristes
12.05.2017

L'equip del Col·legi Sant Pere Chanel format per Pau Maestro, Paula Riera, Sergi Camargo i Carlos Sanso ha estat el guanyador del Concurs de Debats organitzat per la Regidoria d'Educació i els centres educatius. Paula Riera ha estat també guanyadora en la categoria de millor oradora. El debat, que s’ha celebrat al Centre Cultural, ha girat a l'entorn de la pregunta: "Internet ens fa més lliures?".

La final l'han disputat els alumnes del Col·legi Sant Pere Chanel i l'equip de l'Institut Ramon Turró. El jurat ha valorat diversos aspectes durant el debat, com el domini del tema, la informació presentada, l'organització dels arguments, la contraargumentació, la informació de suport, l'estil de presentació, la correcció lingüística, i l'actitud i el respecte.

L’Ajuntament de Malgrat de Mar i els centres educatius de Secundària del municipi, Institut Ramon Turró i Darder, Escoles Fonlladosa, Col·legi Vedruna i Col·legi Sant Pere Chanel organitzen cada any el concurs de debats amb l'objectiu de fomentar l’esperit crític i la capacitat de reflexió dels estudiants del municipi.

Compartir