• Inici
  • Notícies
  • Maristes Sants-Les Corts: 50 anys de presència a les Corts mirant al futur

Maristes Sants-Les Corts: 50 anys de presència a les Corts mirant al futur

Maristes
19.06.2017

Aquest cap de setmana el col·legi Maristes Sants-Les Corts ha viscut un dels esdeveniments més destacats de l'any: la celebració institucional dels 50 anys de la presència marista al barri de Les Corts. Una efemèride molt especial, perquè coincideix amb el bicentenari de la institució marista.

Dissabte al matí, el col·legi dels Maristes a Les Corts (on actualment es cursa ESO i Batxillerat) va ser l'escenari d'una emotiva festa, on hi va haver espai per als records, els testimonis, i jocs i entreteniments per a la canalla. A un quart d'1 va començar l'acte central de la jornada, que va incloure parlaments, música a càrrec de la coral Little Light Gospel Choir, la descoberta d'una placa commemorativa, la plantada d'una olivera i un compte enrere que  va donar pas a un enlairament de globus.

A l'escenari hi va haver espai per als més grans i per als més petits. Des de la intervenció d'un nen de 6è que el curs vinent començarà ESO (Albert Plana), a representacions d'una AMPA de fa anys (Francesc Cabedo) i de l'actual AMPA (Juan José Tascón). En la seva intervenció, el director del col·legi, Raimon Novell, va fer una mirada al futur en seu parlament i es va referir als reptes als quals s'enfronta un centre que forma part d'una xarxa d'obres educatives amb una mateixa missió. I, finalment, el provincial de L'Hermitage, G. Pere Ferré, va tancar els parlaments amb unes emotives paraules i un reconeixement sincer de la feina dels educadors.

A banda del G. Provincial, a l'acte van assisitir també el Vicari provincial, G. Gabriel Villa-Real; el president de la Fundació Champagnat, G. Jaume Parés, el director general d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa del Departament d'Ensenyament, Jordi Miró, o el president de la FAPAMAC, la Federació d’Associacions de Mares i Pares dels Col·legis Maristes de Catalunya, Albert Alegre.

50 anys de Maristes a les Corts

Compartir