Jornada “Creativitat i altes capacitats” a Badalona

Maristes
31.03.2017

Programa Creativa-ment 2

Aquest dissabte tindrà lloc a Maristes Champagnat la jornada “Creativitat i altes capacitats”, un espai amb la intervenció d’especialistes per reflexionar al voltant d’aquesta matèria. Entre altres, es posaran sobre la taula temes com la detecció i la identificació de les altes capacitats, els mites que hi ha al voltant, la intervenció educativa en les altes capacitats a l’aula o com la creativitat i el joc poden tenir un paper determinant a l’hora del desenvolupament dels nens i joves.

Entre altres, hi prendran part Susana Arroyo, psicòloga especialista en altes capacitats, d’Hemisferi-Barcelona; Milagros Valera, pedagoga terapeuta i logopeda, especialitzada en altes capacitats del Gabinet Psicopedagògic Mentor i Hipatiam, de Tarragona; Imma Marín, especialista en joc creatiu, del taller Marinva, o Maria Rosa Esteban, orientadora del col·legi Maristes Champagnat de Badalona.

La jornada quedarà inaugurada a les 9 del matí de la mà de la directora del col·legi Maristes Champagnat, Montserrat Torices, i es tancarà a quarts de 8 del vespre a càrrec d’Efrén de Pablos, director del centre de formació “Proyecta”.

Compartir