• Inici
  • Notícies
  • La comunitat marista s'ha mogut en favor de les persones desplaçades

La comunitat marista s'ha mogut en favor de les persones desplaçades

Maristes
27.03.2017

Aquest cap de setmana la comunitat marista s'ha mogut en favor de les persones desplaçades. Dissabte, més de 300 persones del col·legi Maristes La Immaculada van caminar per contribuir a millorar les condicions de vida dels desplaçats en diversos llocs del món a causa de diferents conflictes. Aquesta marxa festiva va ser la culminació de la setmana solidària, que va convocar diverses activitats.

Les aportacions aconseguides amb la incripció a la marxa aniran destinades a projectes engegats per l’ONGD SED, Projecte Fratelli i Open Arms.

D'altra banda, diumenge va ser el torn de Maristes Rubí. Unes 500 persones van córrer els 5,5 quilòmetres de la 2a Cursa Solidària Maristes Rubí amb el lema "Obrim les portes als refugiats".

Els beneficis de la cursa aniran destinats a projecte Fratelli, que els germans maristes i de La Salle estan duent a terme al Líban. L'objectiu és donar resposta a les necessitats dels infants refugiats i les seves famílies, bàsicament en tres àmbits: en els desplaçaments dels infants fins a l’escola, en material educatiu i en l’atenció a les famílies dels infants com a ajuda humanitària.

Compartir