• Inici
  • Notícies
  • Maristes Rubí celebra els 50 anys entre alumnes i exalumnes de diferents promocions

Maristes Rubí celebra els 50 anys entre alumnes i exalumnes de diferents promocions

12.06.2017

L’escola Maristes Rubí està d’aniversari. El dijous 8 de juny va oficialitzar-ho amb una festa al nou pavelló de l’escola. Amb la presència de les autoritats locals i els responsables d’educació de la Generalitat, la cerimònia va tenir com a protagonistes alumnes de diferents promocions.

L’acte, durant el qual es va crear un pastís de 50 aniversari amb el mateix nombre d’espelmes-missatge, el van presentar els exalumnes Aitor López –estudiant de medicina i millor nota de les PAU 2011– i Rubén Cabús, periodista a Rubi.tv i ambientòleg. Durant la celebració, els assistents van poder escoltar els records de la primera promoció, conèixer la història del centre de la mà del també exprofessor Eduard Puigventós, o veure els cinc darrers directors de l’escola, Valentí Alarcón, el germà Manel Martín, Francisco Martínez, el germà Fèlix Rodríguez i el germà Gabriel Villa-Real.

El moment cabdal de la festa, que va servir per al retrobament d’estudiants de diferents promocions i professors, va ser el discurs del G. provincial de L'Hermitage, Pere Ferré, que va destacar els valors de la missió marista. Tot plegat, amenitzat amb les actuacions musicals dels exestudiants Roger Margarit i Aleix Mercadal, que van posar el toc artístic a la festa.

Compartir