Pelegrinatge a Montserrat 2017: Viu el somni!

Maristes
12.05.2017

El pelegrinatge a Montserrat d’aquest any serà més especial que mai. Tota la família marista està convidada a pujar a la muntanya sagrada per celebrar el bicentenari marista. Un nou començament, amb un esdeveniment ben significatiu.

Totes les comunitats educatives maristas a Catalunya organitzen el pelegrinatge i faciliten la participació d'alumnes, educadors, famílies i germans maristas. Tot això, impulsat per l'equip de pastoral, està vehiculat i organitzat des de la implicació dels moviments juvenils (Fajmacor i CMS), els equips de pastoral locals, obres socials i la col·laboració de les associacions de pares i mares de les escoles.

L'esdeveniment demana una bona logística per donar suport i aliment als caminantes, preparar els allotjaments i l'acolliment al final de trajecte. A través de diferents itineraris adaptats a la dificultat i a les possibilitats dels caminants s'organitzen els trajectes. Les rutes són diverses, els pelegrins poden sortir des dels mateixos llocs de procedència (nivell difícil), però també s'estableixen punts de sortida prop del monestir: a Vacarisses, Fonts de Terrassa, Olesa o Monistrol (nivell fàcil). Finalment, al final del trajecte, es realitza la trobada en el Monestir de Montserrat per esmorzar junts, fer un acte conjunt i celebrar com a família marista l'Eucaristia.

Com a maristes, continuem caminant amb Maria i amb Marcel·lí cap a un nou començament.

Compartir