• Inici
  • Notícies
  • Una alumna de Maristes Sants-Les Corts, finalista del Premi Sambori Òmnium

Una alumna de Maristes Sants-Les Corts, finalista del Premi Sambori Òmnium

Maristes
16.03.2017

Núria López i Gabaldà, alumna de 2n de Batxillerat del col·legi Maristes Sants-Les Corts, ha estat finalista del Premi Sambori Òmnium 2017 a la demarcació de Barcelona amb l'obra Clavells i violetes.

Òmnium Cultural convoca el XIè Premi Sambori Òmnium, un premi escolar de narrativa que té per objectiu promoure l’ús literari del català a les escoles i instituts del Principat, la Franja, Andorra i Catalunya Nord, tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.

La Fundació Sambori organitza aquest concurs des del 1998 al País Valencià, on l’últim any ha comptat amb la participació de 86.000 alumnes. A Catalunya, el Premi s’organitza des del 2006 i en l’última convocatòria hi han participat més de 44.000 alumnes. En total, 130.000 alumnes que hi han pres part. Es tracta del premi literari escolar amb més participants d'Europa.

El lliurament del premi serà el dijous 23 de març, a  les 18.30 h, a la Sala de Plens de la seu del Districte de Les Corts.

 

Compartir