Maristes Sants-Les Corts

Portes Obertes Nadal 2014

portes obertes nadal

El proper dilluns, 22 de desembre a partir de les 17 h. us convidem a entrar  a l'escola i passejar per les aules i els pasadissos d'infantil-primària. Esperem gaudiu de l'ambientació nadalenca i de les sorpreses que han preparat els nostres alumnes. Us esperem!

Casal de Nadal 2014

Casal Nadal 2014

Clica AQUÍ per descarregar la inscripció

Advent 2014

cartell celebracio advent 2014

Eucaristia Advent-Nadal 2014

El proper dilluns, 1 de desembre a les 19h. al centre de Sants, volem celebrar l'arribada de l'advent amb tota la família de Maristes Sants-Les Corts. T'hi apuntes?

L’Advent té el seu propi ritme, la seva pròpia història, el seu propi encant.

És el temps de preparar-se. És temps d'anticipar, amb il·lusió, una cosa bona… 
És el temps del desig, de les expectatives, de les promeses que t'omplin de somnis. És temps de viure a fons i d’assaborir el temps…

Què bo és tenir motius per a esperar. No passa res si ens falta alguna cosa, si hi ha ferides, si en algun moment ens costa caminar. En realitat hi ha etapes en les quals l'important és escoltar i esperar alguna cosa bona. I creure-la, si qui el que la promet és algú de fiar (Déu ho és).

Llegeix més:Advent 2014

Makers Corts

Arriba la robòtica a l’escola!

El proper dimecres 3 de desembre a les 18:00 h es realitzarà el taller-presentació de la nova activitat extraescolar que es posarà en marxa a l’escola, destinada a alumnes de 1r i 2n d’ESO.

Oferim als nois/es l’oportunitat de viure una gran experiència en què treballaran col·laborativament i en equips en la construcció i programació de robots. Alumnes i pares esteu convidats dimecres dia 3 a descobrir aquest nou projecte.

En aquest taller-presentació s’explicarà el programa del curs amb tot detall i participaran en una primera experiència amb el material del curs per prendre un primer contacte. Us demanem que si teniu pensat participar-hi o si desitgeu rebre més informació personalitzada ompliu el següent FORMULARI.

 

Llegeix més:Makers Corts