fce zda2

Maristes Sants-Les Corts

Activitats extraescolars

JA TENIM AQUÍ ELS HORARIS D’ESPORTS EXTRAESCOLARS DE SANTS I LES CORTS!

Desde fa uns dies, a la pàgina del club esportiu  http://www.cemaristes.cat/ ja teniu informació sobre els horaris dels entrenaments del proper curs 15-16

Adjuntem també a continuació els horaris tant de Futbol, Bàsquet, Iniciació Esportiva, Ball i Patinatge .

 

IMPORTANT! HI HAVIA UN ERROR EL EL HORARI SOBRE EL FUTBOL DE 1R I 2N, AQUÍ JA EL TENIU CORRECTE I MODIFICAT. DISCULPEU LES MOLÈSTIES!

CLICA AQUÍ PER VEURE L’ARXIU AMB ELS HORARIS DEL CURS 15-16

 

 

Llegeix més:Activitats extraescolars

Casal de Setembre 2015

RECORDEM: LA DATA LÍMIT D'INSCRIPCIÓ VA SER EL PASSAT

DILLUNS 13 DE JULIOL. SI VOLEU SABER SI QUEDEN PLACES

TRUQUEU A L'ESCOLA (933326900) O ENVIEU UN CORREU

ELECTRÒNIC A Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

GRÀCIES!!!

Llegeix més:Casal de Setembre 2015

Distincions PAU 2015

alu022 alu020

Guillem Rodríguez i Dani López han obtingut la distinció de les PAU que el Departament d'Economia i Coneixement atorga anualment amb la finalitat de reconèixer públicament l'esforç dels estudiants, així com la preparació en la realització de les proves d'accés a la universitat (PAU). Es concedeix la Distinció de les PAU a tots els estudiants de Catalunya que en la convocatòria del mes de juny han obtingut una qualificació de les proves d'accés a la universitat igual o superior a 9. Felicitem-los pel seu esforç i dedicació!

Feines d'estiu ESO i BTL 2015

Els alumnes que no han superat totes les matèries al juny han de fer els exàmens de les proves extraordinàries els dies 2 i 3 de setembre.

La presentació de les feines completes i ben presentades és requisit indispensable per aprovar la matèria.

Podeu consultar les feines de recuperació després del salt. Els horaris concrets els rebreu en un comunicat per correu electrònic.

Llegeix més:Feines d'estiu ESO i BTL 2015