Maristes Sants-Les Corts

ERASMUS+

EU-flag-Erasmus vect POS

Durant el curs 2013-2014 un grup de mestres de l’escola va presentar un projecte a la Unió Europea, dins del programa Erasmus+: “Cooperació per a la innovació i les bones pràctiques”. Al setembre de 2014 aquest projecte va resultar seleccionat per ser dut a terme amb la corresponent subvenció de la Unió Europea.

La beca forma part del programa Erasmus +,  programa de la Unió Europea per a l'educació, la formació, la joventut i l'esport, el qual té com a objectius:

  • Afavorir la cooperació

  • Treballar en xarxa

  • L’aprenentatge i l’intercanvi de bones pràctiques entre les diferents organitzacions

  • Millorar el nivell lingüístic de les llengües estrangeres

Des de les hores, un equip de mestres es va organitzar i van començar a posar en marxa el projecte  “No Child Left Behind”. El projecte amb una durada de dos cursos (2014-2016)  té com a eix temàtic els esports, el teatre i l’alumnat amb necessitats educatives especials.

Durant tot aquest curs, l’alumnat de 5è i 6è ha estat involucrat realitzant activitats al voltant d’aquest projecte, i aquesta darrera setmana, han estat 4 alumnes de 6è acompanyats per 2 mestres, els que han marxat a Estònia per posar en comú amb els alumnes procedents d’altres països (Anglaterra, Turquia, Polònia, Romania i  Itàlia) els resultats i coordinar futures accions comunes.  FOTOS ESTÒNIA

Per a més informació i seguir el projece i les activitats visiteu la web: http://erasmus04.wix.com/erasmus-slc 

Repàs PAU 2n BTL

Ja podeu consultar els nous horaris de repàs per les PAU de 2n de Batxillerat. Els podeu descarregar AQUÍ i veure'ls a continuació.

Llegeix més:Repàs PAU 2n BTL

Casal i Activitats d'Estiu 2015

 VOLS SABER QUE T'ESPERA AQUEST ESTIU?

Ja tenim aquí els vídeos promocionals tant de Casal d'Estiu com dels Campus.

Anima't !

             

 

Llegeix més:Casal i Activitats d'Estiu 2015

Sant Jordi 2015

El passat 23 d'abril vam celebrar a la nostra escola la diada de Sant Jordi. Va haver-hi una mica de tot: concurs literari, de dibuix i Leonardo a la inventiva, gimcana literària, entrega de premis, teatre i com no llibres i roses. Podeu veure'n un resum en forma de vídeo després del salt.

Llegeix més:Sant Jordi 2015