Maristes Sants-Les Corts

El seu nom és...CLÀUDIA

guanyadors concurs clau

Per fi ja tenim nom per la nostra clau preferida. Després de molts noms proposats pels nostres alumnes i d'una votació popular a través de la web, el nom guanyador per a la nostra clau és CLÀUDIA! 

Està molt contenta del nom que li hem triat i, per això, ha volgut passar per les classes guanyadores, aquelles que havien proposat el nom de Clàudia. S'ha volgut fer una foto i els ha regalat un llibre de contes d'Àfrica, una terra que li porta grans records a la Clàudia.

Gràcies a tots i totes els que heu ajudat a triar el nom per la nostra amiga. Estem segurs  que amb el seu ajut no hi haurà cap porta que no puguem obrir.

Port Aventura 2014

El passat sis d'octubre els alumnes del col·legi van fer una sortida conjunta al parc d'atraccions de Port Aventura. Vam haver de matinar una mica més i també vam acabar una mica més tard, però vam gaudir d'un dia molt divertit amb els nostres companys.


Aquesta sortida no l'oblidarem i... quan hi tornem?

OBRIM PORTES AL FEAC 14-15!

OBRIM PORTES AL FEAC!

Iniciar un nou curs, encarar nous reptes, compartir il·lusions i projectes amb els companys, emprendre el que va quedar endreçat en iniciar les vacances d’estiu: la tasca d’acompanyament i reflexió, la tasca que ens engresca i ens fa mirar endavant, la tasca que duem a terme en el programa FEAC (Família Escola Acció Compartida) amb els pares i mares, amb la nostra comunitat educativa.

Som-hi, doncs! Tot a punt. Amb pas ferm i segur emprenem el camí i obrim les portes al FEAC.

Aquest octubre comença el FEAC, amb nous temes, nous grups i sobre tot noves il·lusions!

Per anar veient les convocatòries a les diferents sessions i els temes que anirem tractant heu d’anar visitant el nostre bloc  http://feacmslc.blogspot.com.

La primera trobada amb pares i mares d’infantil la farem el dia 08 d’octubre a les 18:00 i el tema que tractarem serà: “Jo sóc... pare/mare, l’avi/l’àvia, el tiet/la tieta”.

La primera trobada amb pares i mares de primària la farem el 15 d’octubre a les 18:00 i el tema que tractarem serà: “Jo sóc... la teva filla/el teu fill”.

Calendari:

Infantil

Primària

08 d’octubre a les 18:00

15 d’octubre a les 18:00

05 de novembre a les 18:00

12 de novembre a les 18:00

04 de febrer a les 18:00

11 de febrer a les 18:00

08 d’abril a les 18:00

08 d’abril a les 18:00

06 de maig a les 18:00

13 de maig a les 18:00

NO HO DUBTIS, T’ESPEREM!

Presentació Lema 14-15

Ja ha arribat el dia de començar un nou curs, amb les piles carregades després del descans estiuenc ens hem retrobat amb els nostres companys i amics. Nous reptes, noves il.lusions, noves sorpreses i, sobretot, molta esperança. Hem celebrat l'inici amb una festa on hem conegut un nou amic, que ens ha demanat ajudat perquè li posem un nom especial. A més hem ballat i ens hem refrescat amb un gelat, ha estat una inici de curs genial!

Esperem gaudir-ne igual del curs que ens espera. Molt bon curs a tots i totes, i no us oblideu de obrir moltes portes!

Aquí teniu un petit vídeo de la festa del passat dilluns, 15 de setembre.