Maristes Sants-Les Corts

Atenció: canvis al calendari

Atenció! Hi ha novetats en el calendari escolar del curs 2014-2015. Teniu la informació en la circular adjunta que també hem enviat via email. Podeu veure-la AQUÍ.

El seu nom és...CLÀUDIA

guanyadors concurs clau

Per fi ja tenim nom per la nostra clau preferida. Després de molts noms proposats pels nostres alumnes i d'una votació popular a través de la web, el nom guanyador per a la nostra clau és CLÀUDIA! 

Està molt contenta del nom que li hem triat i, per això, ha volgut passar per les classes guanyadores, aquelles que havien proposat el nom de Clàudia. S'ha volgut fer una foto i els ha regalat un llibre de contes d'Àfrica, una terra que li porta grans records a la Clàudia.

Gràcies a tots i totes els que heu ajudat a triar el nom per la nostra amiga. Estem segurs  que amb el seu ajut no hi haurà cap porta que no puguem obrir.

Port Aventura 2014

El passat sis d'octubre els alumnes del col·legi van fer una sortida conjunta al parc d'atraccions de Port Aventura. Vam haver de matinar una mica més i també vam acabar una mica més tard, però vam gaudir d'un dia molt divertit amb els nostres companys.

Podeu veure el video després del salt!

 

Llegeix més:Port Aventura 2014

OBRIM PORTES AL FEAC 14-15!

OBRIM PORTES AL FEAC!

Iniciar un nou curs, encarar nous reptes, compartir il·lusions i projectes amb els companys, emprendre el que va quedar endreçat en iniciar les vacances d’estiu: la tasca d’acompanyament i reflexió, la tasca que ens engresca i ens fa mirar endavant, la tasca que duem a terme en el programa FEAC (Família Escola Acció Compartida) amb els pares i mares, amb la nostra comunitat educativa.

Som-hi, doncs! Tot a punt. Amb pas ferm i segur emprenem el camí i obrim les portes al FEAC.

Aquest octubre comença el FEAC, amb nous temes, nous grups i sobre tot noves il·lusions!

Per anar veient les convocatòries a les diferents sessions i els temes que anirem tractant heu d’anar visitant el nostre bloc  http://feacmslc.blogspot.com.

La primera trobada amb pares i mares d’infantil la farem el dia 08 d’octubre a les 18:00 i el tema que tractarem serà: “Jo sóc... pare/mare, l’avi/l’àvia, el tiet/la tieta”.

La primera trobada amb pares i mares de primària la farem el 15 d’octubre a les 18:00 i el tema que tractarem serà: “Jo sóc... la teva filla/el teu fill”.

Calendari:

Infantil

Primària

08 d’octubre a les 18:00

15 d’octubre a les 18:00

05 de novembre a les 18:00

12 de novembre a les 18:00

04 de febrer a les 18:00

11 de febrer a les 18:00

08 d’abril a les 18:00

08 d’abril a les 18:00

06 de maig a les 18:00

13 de maig a les 18:00

NO HO DUBTIS, T’ESPEREM!