fce zda2

Maristes Sants-Les Corts

Distincions PAU 2015

alu022 alu020

Guillem Rodríguez i Dani López han obtingut la distinció de les PAU que el Departament d'Economia i Coneixement atorga anualment amb la finalitat de reconèixer públicament l'esforç dels estudiants, així com la preparació en la realització de les proves d'accés a la universitat (PAU). Es concedeix la Distinció de les PAU a tots els estudiants de Catalunya que en la convocatòria del mes de juny han obtingut una qualificació de les proves d'accés a la universitat igual o superior a 9. Felicitem-los pel seu esforç i dedicació!

Feines d'estiu ESO i BTL 2015

Els alumnes que no han superat totes les matèries al juny han de fer els exàmens de les proves extraordinàries els dies 2 i 3 de setembre.

La presentació de les feines completes i ben presentades és requisit indispensable per aprovar la matèria.

Podeu consultar les feines de recuperació després del salt. Els horaris concrets els rebreu en un comunicat per correu electrònic.

Llegeix més:Feines d'estiu ESO i BTL 2015

ERASMUS+

EU-flag-Erasmus vect POS

Durant el curs 2013-2014 un grup de mestres de l’escola va presentar un projecte a la Unió Europea, dins del programa Erasmus+: “Cooperació per a la innovació i les bones pràctiques”. Al setembre de 2014 aquest projecte va resultar seleccionat per ser dut a terme amb la corresponent subvenció de la Unió Europea.

La beca forma part del programa Erasmus +,  programa de la Unió Europea per a l'educació, la formació, la joventut i l'esport, el qual té com a objectius:

  • Afavorir la cooperació

  • Treballar en xarxa

  • L’aprenentatge i l’intercanvi de bones pràctiques entre les diferents organitzacions

  • Millorar el nivell lingüístic de les llengües estrangeres

Des de les hores, un equip de mestres es va organitzar i van començar a posar en marxa el projecte  “No Child Left Behind”. El projecte amb una durada de dos cursos (2014-2016)  té com a eix temàtic els esports, el teatre i l’alumnat amb necessitats educatives especials.

Durant tot aquest curs, l’alumnat de 5è i 6è ha estat involucrat realitzant activitats al voltant d’aquest projecte, i aquesta darrera setmana, han estat 4 alumnes de 6è acompanyats per 2 mestres, els que han marxat a Estònia per posar en comú amb els alumnes procedents d’altres països (Anglaterra, Turquia, Polònia, Romania i  Itàlia) els resultats i coordinar futures accions comunes.  FOTOS ESTÒNIA

Per a més informació i seguir el projece i les activitats visiteu la web: http://erasmus04.wix.com/erasmus-slc 

Festes de Sant Marcel·lí 2015

El passat dilluns 25 de maig els alumnes d'ESO i Batxillerat vàrem cel·lebrar la diada de Sant Marcel·lí a Les Corts. Aquest any hi hagué novetats i sorpreses i tots poguerem gaudir de les activitats... i dels pastissos!

En podeu veure un vídeo recopilatori després del salt.

Llegeix més:Festes de Sant Marcel·lí 2015