Maristes Sants-Les Corts

PASQUA 2015. #abraçalavida

Som en temps de Pasqua, temps de festa, la festa de la Vida. Celebrem que som vius. Els cristians celebrem que Jesús és Viu en cadascun de nosaltres, en cadascuna de les accions que corresponen al seu darrer manament: “estimeu-vos els uns als altres com jo us he estimat”.

Volem celebrar-ho des de la vivència, per això ho signifiquem amb el gest d’una abraçada, quan ens abracen ens fan sentir estimats, ens fa sentir vius! 

Amb el hastag #abraçalavida volem ajuntar les màximes imatges d’abraçades. Us convidem que us feu una foto fent-vos una abraçada i l’envieu a l’adreça:   Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Les imatges que rebrem s’aniran penjant a la plana de facebook de la nostra escola en un àlbum de fotos que durà el mateix nom: ÀLBUM #abraçalavida

 

Exàmens d'assignatures pendents ESO

Podeu consultar les dates dels exàmens de les assignatures pendents d'ESO d'aquest mes de Maig anant al menú de Etapes/Secundària o bé descarregant-lo d'AQUÍ

Viatge d'estudis 4t ESO

Els nostres alumnes de 4t d'ESO acaben de marxar de viatge d'estudis a Itàlia. Podeu seguir les seves aventures al twitter:

@italia2015mslc

Copa Col·legial 2015

copa_collegial

Maristes Sant-Les Corts viu una vegada més la "Bogeria Col·legial"! Salva Casas i Montse Carrascal, amb l'ajuda de Sergi Obón i Jordi Roger, han estat les persones responsables de portar l'esdeveniment Col·legial més important del panorama nacional: la Copa Col·legial & Bifrutas. En aquest cas i, gràcies a la col·laboració de l'ACB, hem tingut uns padrins de luxe: Macej Lampe i Álex Suarez, dues estrelles de l'ACB donant suport a la Copa.

Podeu veure la notícia sencera AQUÍ.