Maristes Sants-Les Corts

4ESO a Catalunya Radio

El passat dia 10 de novembre els alumnes que participen al projecte de la ràdio i revista de l'escola vam visitar Catalunya Ràdio. Va ser una experiència molt motivadora i engrescadora perquè els nostres alumnes van veure com funciona aquest mitjà en directe. A més van participar d'una prova on ells mateixos van poder fer de periodistes per una petita estona. Podeu veure'n un petit video després del salt.

Llegeix més:4ESO a Catalunya Radio

KEEP CALM AND SIGUES SOLIDARI

keep calm sigues solidari

En marxa la campanya de Solidaritat 2014-15 a la nostra escola, clica en els enllaços per més informació:

INFORMACIÓ GENERAL

PROJECTE MITANGUERA REKOVE - HORQUETA (PARAGUAI)

FIRA SOLIDÀRIA / MARISTES WALKER

RECOLLIDA D'ALIMENTS. EL REBOST DE LA CLÀUDIA

RECOLLIDA APMA. MERCAT SOLIDARI.

                 

Atenció: canvis al calendari

Atenció! Hi ha novetats en el calendari escolar del curs 2014-2015. Teniu la informació en la circular adjunta que també hem enviat via email. Podeu veure-la AQUÍ.

El seu nom és...CLÀUDIA

guanyadors concurs clau

Per fi ja tenim nom per la nostra clau preferida. Després de molts noms proposats pels nostres alumnes i d'una votació popular a través de la web, el nom guanyador per a la nostra clau és CLÀUDIA! 

Està molt contenta del nom que li hem triat i, per això, ha volgut passar per les classes guanyadores, aquelles que havien proposat el nom de Clàudia. S'ha volgut fer una foto i els ha regalat un llibre de contes d'Àfrica, una terra que li porta grans records a la Clàudia.

Gràcies a tots i totes els que heu ajudat a triar el nom per la nostra amiga. Estem segurs  que amb el seu ajut no hi haurà cap porta que no puguem obrir.