Maristes Sants-Les Corts

Fira Solidària 2014

Molta participació en la Fira Solidària celebrada el passat dissabte, 22 de novembre. Tota la família Marista de Sants-Les Corts va gaudir amb les firetes, tallers, actuacions musicals, teatre al llarg de tot el matí. Aquest any, a la MaristesWalker van participar 17 equips que havien de fer el recorregut de 8,5 km en menys de dues hores. També vam gaudir del mercat de la fira amb joguines, roba, disfresses, llibres i manualitats fetes pels alumnes, va ser un dels espais més visitats de la fira. La fira va acabar amb la tradicional Rifa Solidària. Es va recollir prop de 5800€, quantitat extraordinària  que anirà al projecte Mitanguera Rekove d'Horqueta (Paraguai) que pretén fer una formació en el centre obert vers la millora i el treball dels hàbits d'higiene i la salut.

Moltes gràcies a tots els que vau venir a la Fira, a tots els alumnes voluntaris de Secundària i als diferents estaments de l'escola (APMA, AEMontserrat, Ajmacor) per fer-la possible.

No us perdeu els vídeos amb els millors moments de la Fira després del salt

Llegeix més:Fira Solidària 2014

4ESO a Catalunya Radio

El passat dia 10 de novembre els alumnes que participen al projecte de la ràdio i revista de l'escola vam visitar Catalunya Ràdio. Va ser una experiència molt motivadora i engrescadora perquè els nostres alumnes van veure com funciona aquest mitjà en directe. A més van participar d'una prova on ells mateixos van poder fer de periodistes per una petita estona. Podeu veure'n un petit video després del salt.

Llegeix més:4ESO a Catalunya Radio

Atenció: canvis al calendari

Atenció! Hi ha novetats en el calendari escolar del curs 2014-2015. Teniu la informació en la circular adjunta que també hem enviat via email. Podeu veure-la AQUÍ.

El seu nom és...CLÀUDIA

guanyadors concurs clau

Per fi ja tenim nom per la nostra clau preferida. Després de molts noms proposats pels nostres alumnes i d'una votació popular a través de la web, el nom guanyador per a la nostra clau és CLÀUDIA! 

Està molt contenta del nom que li hem triat i, per això, ha volgut passar per les classes guanyadores, aquelles que havien proposat el nom de Clàudia. S'ha volgut fer una foto i els ha regalat un llibre de contes d'Àfrica, una terra que li porta grans records a la Clàudia.

Gràcies a tots i totes els que heu ajudat a triar el nom per la nostra amiga. Estem segurs  que amb el seu ajut no hi haurà cap porta que no puguem obrir.