• Inici
  • Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Vols formar part del nostre equip?

Formar part del nostre equip és saber que podràs desenvolupar el teu potencial i que t’ajudarem a fer-ho. La cura dels nostres professionals i del seu creixement és una de les prioritats principals.

Vetllem pel creixement personal i professional del nostre equip

Formar part del nostre equip és gaudir d’oportunitats de desenvolupar el teu talent i descobrir nous àmbits en l’acció educativa. Suposa respondre proactivament a l’exigència de fer possible el nostre projecte educatiu i estar sempre obert a noves possibilitats. Suposa conèixer i integrar els valors maristes en l’acció educativa. Suposa pertànyer a una gran xarxa educativa a nivell internacional amb un somni ben concret: acompanyar els infants i joves en el seu creixement, des dels valors de l’evangeli i l’alegria del treball en equip. 

Per tot això, tenim un programa intens de formació per als nostres educadors, compartint en moments l’experiència de creixement amb altres educadors dels nostres centres a Catalunya, França, Grècia i Hongria.

Cuidem les diverses etapes del teu procés:

  • Acollida
  • Formació inicial
  • Formació continuada
  • Formació especialitzada

T’acompanyem personalment en el desenvolupament de la teva tasca i ens ajudem mútuament a créixer, proposant-nos reptes que ens estimulen i ens porten a ser millors educadors maristes.

Si treballes amb nosaltres...

Tindràs oportunitatsGaudiràsAcompanyaràs infants i joves en el seu creixementEt formaràs contínuamentT’acompanyaremFormaràs part d’una xarxa educativa internacionalTreballaràs la teva interioritatSomiaràs, faràs