Alberg Marista de Planoles

La Casa de Colònies alberg marista es troba en un "espai natural protegit" i permet múltiples activitats: prats i boscos per a jocs i sortides, instal·lacions esportives, piscina i una oferta educativa i lúdica d’opcions adreçades a famílies, grups o associacions.

La casa, amb una capacitat per a 98 places, disposa de prats i bosc per a activitats; camp de futbol i voleibol; piscina i solàrium; habitacions amb lliteres; calefacció; aigua calenta; saló polivalent amb equip de música; TV; vídeo; projector; rocòdrom; tirolina; itineraris de natura senyalitzats...

La casa presenta tota una oferta educativa a través d'activitats diverses: tant educatives com lúdiques, adreçades a famílies, grups, associacions, etc.

Es troba en un lloc privilegiat per a excursions tant de mitja jornada com de tot el dia: Font de la Serra; Font de la Vena; Nevà; Cal Baldric; Descoberta de Planès-Planoles; Toses; Ventolà; Sant Antoni de Campelles; Comarmada; Montgrony; Fonts del Llobregat; Font i Cova de l'home mort i Encantades; Cova de Rialb; Taga; Puigmal; Fontalba; Núria; la Molina; Llívia-Puigcerdà; Parc olímpic de la Seu d'Urgell (canoes i ràfting).

L'exterior de l'alberg

A l'alberg pots gaudir de...

Excursions a peu L’empresa Pirineu Actiu prepara diferents itÍneraris pels voltants de La Vall de Núria, depenent de l'edat i la forma fisica dels participants.
Hípica L’Hípica el pas adapta les passejades a cavall o amb poni a l’edat dels participants i els introdueix en el coneixement del món dels cavalls.
Paintball A càrrec de l’empresa Racons Aventura, aquest divertir joc d’estratègia permet llançar boles de pintura contra els altres jugadors.
Activitats per a escoles L’empresa Oxineu.com ens organitza activitats tant d’hivern com d’estiu adaptades a les nostres necessitats. Equip format per tècnics esportius, monitors i directors de lleure.
Colònies Descobertes, jocs de cucanya, tallers d’orientació, excursions... en un entorn immillorable perquè els nens i nenes tinguin la millor de les estades.
Recorreguts històrics Possibilitat de recórrer a peu de manera guiada els pobles més representatius del Ripollès

Gaudeix de l'entorn

Excursions a peuHípicaPaintballRecorreguts històricsColòniesEsquíEntorn privilegiatEquipaments

On ens pots trobar?

42.314457
2.094151
Correu contacte: 
info@albergplanoles.com
Telèfon contacte: 
676548589
Alberg del Cornet s/n, Planoles