El nostre estil d’intervenció

A partir de l’experiència de vida dels membres de tres comunitats religioses -Teresianes, Maristes i Concepcionistes- uneixen esforços per donar resposta a les necessitats educatives i socials dels infants, adolescents i joves més desatesos dels barris de Sant Cosme i Sant Jordi-Ribera Baixa.

Som artesans de l’educació:

  • Una mirada nova a les persones, valorant l’esforç i reconeixent les capacitats personals. Animem a les persones a superar-se cada dia i destaquem les seves potencialitats per sobre de les seves carències. Reforcem el treball d’autoconeixement, ja que és el primer pas per tal de millorar les dificultats que puguin tenir.
  • Cada persona és única, Potenciant les habilitats socials, de comunicació i relació i aprenent-les a gestionar positivament.
  • Adaptat a cada ritme, Fent a les persones protagonistes del seu procés educatiu. L’estil és participatiu i s’adapta als infants, adolescents i joves des de l’atenció personalitzada, respectant els seus ritmes personals
  • El valor de la diferència, Vivint positivament la interculturalitat, la convivència i la relació entre les diverses cultures i pobles. Treballant els valors de la democràcia, la llibertat, la solidaritat, la tolerància i el respecte i la valoració de la diversitat i les diferències d’opinions, opcions i orientacions personals.