Llar Champagnat, Sta. Coloma de Gramenet

Acompanyant joves cap a la vida autònoma

Intervenció en medi residencial, donant suport a joves tutelats i extutelats acollits a l’Àrea de Suport als Joves tutelats i extutelats de la Generalitat de Catalunya.

La nostra tasca

El servei de suport/pis d’autonomia “Llar Champagnat Santa Coloma”, està format per un habitatge propietat del Germans Maristes i gestionat per la Fundació Champagnat, sota la supervisió de l’Àrea de Suport als Joves tutelats i extutelats del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i seguint les indicacions i directrius del projecte marc de Pis Assistit de l’esmentat Departament.

Pretenem que cada jove, partint de la seva realitat, pugui arribar amb les màximes garanties d' èxit a la plena autonomia personal en tots els àmbits.

La Fundació Champagnat és col·laboradora de l’Àrea de Suport als Joves tutelats i extutelats i té amb la Llar Champagnat Santa Coloma un pis d’autonomia amb capacitat per a 3 joves extutelats. Compta amb un equip educatiu conformat per direcció, sotsdirecció, administració i educador/a de referència. A més s’estableix una xarxa de col·laboració amb els altres pisos assistits que la institució gestiona a Rubí i a Barcelona.

Finalitat educativa

Àrea sòcio-afectiva

Que cada jove s'impliqui en el seu procés de creixement, desitgi assolir la plena autonomia i culmini responsabilitzant-se totalment d' ell mateix.

Àrea formativa

Afavorint la participació de cada jove en activitats formatives que li permetran assolir la titulació d'escolarització bàsica i útil pels seu futur laboral.

Àrea laboral

Creant i reforçant hàbits de treball, promovent que cada jove tingui una feina remunerada, que en vegi la necessitat i s'impliqui per mantenir-la o millorar-la.

Àrea de la voluntat

Fomentant la capacitat d'autovaloració, la consciència crítica envers ell mateix, els altres i la societat en general, així com la participació responsable en la col·lectivitat.

Àrea cultural

Potenciant en cada jove el coneixement i la vivència de les pròpies arrels culturals, així com les del territori d’acollida.

On ens pots trobar?

41.3834103
2.1328044
Correu contacte: 
rialles.dir@maristes.cat
Telèfon contacte: 
933 929 390
c/ Evarist Arnús 44 08014 Barcelona

Entitats col·laboradores