Casa de colònies 'La Farga'

L’alberg-casa de colònies La Farga està situat en ple cor de la zona axial dels Pirineus orientals, a sis quilòmetres de la vila de Ribes de Freser, al costat del riu Freser, a un quilòmetre de Queralbs, a un quart d’hora del Santuari de Núria amb el cremallera i a menys de dues hores de Barcelona amb Renfe, vehicle o autocar.

Alberg, casa de colònies, terrenys d’acampada

La casa està situada en una zona immillorable per fer múltiples excursions i travesses a Vall de Núria, al Puigmal, a la Cova de les Encantades, als Torreneules, al Taga, a Fontalba.

La casa té capacitat per 128 places, dividides en habitacions de 4, 6, 8 i 12. Disposa d’un gran menjador i diferents sales grans per realitzar tallers i activitats interiors. A la part superior de la casa hi podreu veure una galeria fotogràfica, a mode de museu, que explica la història de casa i de quan era una farga de les mines de ferro que hi havia per la zona.

Les estades s’ofereixen amb pensió completa o amb dret a cuina.

L'exterior de la casa

A l’exterior hi ha camp de futbol, pista de bàsquet reglamentària, piscina, tirolina, rocòdrom, a més d’espais oberts per realitzar jocs.

La zona d’acampada està envoltada pel riu Freser. El terreny, de 3.000 m2, és ideal per a grups escoles, agrupaments escoltes i esplais. Disposa de bloc sanitàri amb dutxes, wc, piques amb aigua corrent, cobert útil per instalar-hi la cuina, d’un menjador-aixopluc de pedra amb nevera, congelador, llar de foc i instal·lació elèctrica interior i exterior.

La casa ofereix la possibilitat de contractar activitats organitzades per a escoles i grups.

Què hi podem fer a La Farga?

Colònies Sales i espais amb capacitat per fer-hi activitats de tot tipus. La casa té capacitat per a 128 persones.
Acampada Envoltat pel riu Freser, el terreny d’acampada, de 3.000 m2, és ideal per a grups, escoles, agrupaments escoltes i esplais.
Activitats organitzades Tres empreses diferents organitzen activitats mitjançant jocs d’enginy, aventura, orientació i supervivència, una manera d’aprendre a descobrir i respectar el nostre entorn.
Excursions i sortides La zona és adient per realitzar múltiples excursions i travesses a Vall de Núria, al Puigmal, a la Cova de les Encantades, als Torreneules, al Taga o a Fontalba.
El Ripollès: entorn privilegiat Comarca pirinenca configurada en tres valls: la de Camprodon, la de Ribes i el Baix Ripollès. Dinous 19 pobles que esquitxen el territori, la majoria dels quals són d'origen medieval.
Vall de Núria L’estació de muntanya Vall de Núria està situada dins del Pirineu Oriental, al terme municipal de Queralbs. Domina un dels punts més elevats de la Vall de Ribes, envoltada per cims de gairebé 3.000 metres i d'on neixen multitud de fonts i torrents.

Instal·lacions

HabitacionsSalesCuinaCamp de futbolPista de bàsquetPiscina, tirolina, rocòdromEspais oberts per a jocsTerrenys d’acampada

On ens pots trobar?

42.3560542
2.1707731
Correu contacte: 
info@alberglafarga.com
Telèfon contacte: 
972 727388
Queralbs (Girona) El Ripollès.